Kotona, otsake ei valehtele enää.

Automatka meni nukkuessa, pari kertaa pentu haukotteli ja venytteli, muuten uni maistui. Kotona tapasivat Aprin, 10 vuotiaan snautserin, kanssa pihalla. Jara haukahti yllättävän lujalla äänellä ja Apri jätti enemmät tutustumiset siihen. Aprilla on sellainen asenne että se mieluummin vetäytyy rauhaan kuin osallistuu eläimelliseen riehumiseen, ei se paljoakaan välitä lenkeillä vastaantulevista koirista.

Apri katsoi minua tyyliin että minkä ihmeen nyt tänne raahasit. Jara majoittui nojatuolin alle ja Apri koiti uudelleen mennä moikkaamaan, Jara louskutti hampaitaan muutaman kerran ja Apri käveli tiehensä. On ne tuossa pari kertaa jo haistellut toisiaan sittemmin, jonkinlaista tuttavuutta kai siinä hiotaan.

Mustaterrieri nukkuu pääasiassa, muutama pieni tutustumislenkki uuteen ympäristöön on tehty, siis sisällä ja pari kertaa on ulkona käyty pissalla. Syömään se ei vielä ole ryhtynyt, koitin kerran tarjota ruokaa muttei vielä ollut aika.
Jara nukkuu tässä olohuoneessa, ihmiset touhuilevat kaikenlaisia ja odottelevat koiran heräämisiä. Pari päivää on varattu tähän ihmettelyyn, odotellaan miten jutut alkavat sujua. Enemmänkin kiinnostaa tulossa oleva tapaaminen kun Jara ja Cecilia tapaavat.

Cecilia on kääpiösnautserimme joka ei taatusti väisty murahtelevaa pentua, luulen että siinä täytyy jonkin verran harrastaa diplomatiaa että saa asian menemään mukavasti. Mutta ei mennä asioiden edelle, tuo on tulossa vasta alkuviikosta, tässä pennun kanssa on tätä tässä ja nyt elämää. Jokainen tunti on uusi juttu. Jonkin aikaa. Sitten tunnit muuttuu päiviksi ja viikoiksi.Sitten myöhemmin, nyt on nyt.

Kuva. Mustaterrieri on, yllätys, tuo musta tuolla sinisessä sängyssä. Kuten näkyy, ei nuo nyt niin helvetin isoja ole kooltaan. Vai kasvaakohan toi vielä, nyt se on 7 viikkoinen?

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s