Kolmas päivä aamupäivällä

Kotiutuminen jatkuu ja on edennyt ihan hyvin. Ehkä tosi hyvin. Yötkin on mennyt nukkuessa.
Laitoin patjan olohuoneeseen alakertaan, nukuin siinä ja pentu vähän matkan pääässä omassa sängyssään. Ensimmäisenä yönä herätiin kerran kolmen aikaan ja käytiin ulkona pissalla. Toisena yönä valvottiin vähän myöhempään ja nukuttiin aamuun saakka ennen kuin mentiin pisssalle.
Ehkä ollaan alhaalla vielä kolmas yö, pääsee nukkumiskulttuuri kunnolla alulle ennen kuin mennään yläkertaan jossa toiset koiratkin nukkuu.

Kotona ei ole ollut kuin yksi koira vielä pennun kanssa. Apri on alkanut tutustumaan uuteen kiusankappaleeseen, on jo oppinut hiukan murisemaankin kun tuo kakara hyppii liiaksi silmille. Ja se kyllä hyppii ihan käytännössä ja usein.

Suurimmaksi ongelmaksi, eikä ollenkaan yllättäen, on osoittautumassa tässä talossa oleva lattia. Asia pisti silmään jo syksyllä taloa katsoessamme. Silloin ei ollut lainkaan selvää että ostaisimme yleensä mitään taloa, eikä koiranpennustakaan ollut tietoa joten lattia ei kovasti vaivannut.
Lattia on uusittu laminaattilattia jossa on lattialämmitys. Koska se on uusi, ei sitä viitsisi purkaa, ja tuollaisenaan se muuten hyvä mutta tolkuttoman liukas koirien tassuille. Nyt pennun kanssa ongelma korostuu. Täytynee koittaa jonkinlaista mattovuorausta nyt ensin. Katsellaan sitten mitä pitää tehdä.

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s