Film Noir Rusutjärvellä

Jarabinda kasvaa prosenttuaalisesti ajatellen kovaa vauhtia. Ajattelee sitten painoa tai mitä vaan. Kilo noin viikossa on taas tullut.
Autolla ollaan ajeltu, sujuu komeesti. Jara istuu keskellä takapenkkiä ja katselee ympärilleen. Pidemmillä matkoilla ryhtyy nukkumaan. Ei minkäänlaista hermoilua tms. niin kuin ei missään muussakaan elämässä. Jara jatkaa miten sen sanoisi, vankkaa ja tasaista olemista ja elämistä.

Käytiin viiden aikoihin ulkona Rusutjärven rannalla. Tehtiin tuollainen Film Noire-tyylinen ulkoiluelokuva. Tämä on tätä samaa elokuvatyylisuuntaa jota mm. Kaurismäet ovat koittaneet matkia. Olosuhteista johtuen oli aika helppo tehdä Mustaa Elokuvaa, toisaalta olosuhteet nyansseissa olikin vaikeat, lopputulos on hiukan liiaksi Harmaata Elokuvaa.

JaraProduction esittää mustan elokuvan  merkkitapaus: Terrier Noir

Mainokset

One thought on “Film Noir Rusutjärvellä

  1. Kyllä Kaurismäen veljekset kalpenevat tuon Mustan Elokuvan rinnalla! Etenkin Peter von Bagh -typpinen, melko vähäpuheinen mutta miehekkään vakuuttava kertoja teki minuun syvän vaikutuksen. Samoin naisnäyttelijän poistuminen elokuvan loppuhetkillä kaukaisuuteen kera pääosanesittäjien oli vavahduttava. Ennustan JaraProductionille mustaa tulevaisuutta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s