Junailtiin pari hommaa tossa illalla

"salamalla päin naamaa pokkarilla", nykyaikainen lehtikuvatekniikka pahimmillaan.

Tänään käytiin illalla Keravan asemalla. Amerikkalainen BRT-sivusto neuvoo että Black Russian Terrier on totutettava jo pentuna eri rotuisiin ihmisiin. Joten Jara on tutustutettu jo Vantaalaisiin ja Keravalaisiin.
Reissu meni mukavasti, laitettiin taas talutushihnakin niin kuin isoilla koirilla on. Polkupyörän käyttötarkoitusta koitin selitellä aikani, mutta lopetin sanomalla ettei niitä ajeta takaa sitten isona.

Vr:n kuulutuksia täytyi pysähtyä useamminkin pää kallellaan kuuntelemaan, niissä on jotain. Ohi menevä juna taas hujahti vähän ohi, täytynee joskus etsiä paikallaan seisova johon voi tutustua.

Ollaan kuljeksittu nyt liikekeskuksessa Tikkurilassa ja asemalla Keravalla. Ideana tavata kaikenlaista ja tottua kaikenlaiseen kanssa. Toisena ideana on se, ettei noissa paikoissa juurikaan ole koiria. Jara ei ole vielä rokotettu, joten on syytä varovaisuuteen ettei mikään tartu.

Mutta. Keravalla tuli vastaan koira. Käveli emäntänsä kanssa ja pysähtyi juttelemaan. Emäntä kysyi onko Jara vielä pentu, sanoin jotta juu kaksi kuukautta. Emäntä vähän katseli Jaraa joka oli omaa koiraansa isompi ja kysyi minkö rotuinen Jarabinda on. Kerroin jotta mustaterrieri. Emäntä huomasi että ollaan melkein sukulaisia: -Tämä on Jack Russelin terrieri.
Koirakin oli ihan mukava, haistelivat ja keskustelivat hetken Jaran kanssa. Eteenpäin lähtökin sujui aika mallikkaasti, Jara pari kertaa nykäisi hihnassaan lähteäkseen koiran perään, mutta lähti taas äänen suuntaan kun sitä kutsuttiin mukaan.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s