Heidän Majesteettiensä (salaisessa) palveluksessa. Shaken, not shaved.

Kolme koiraa saa melkoisen mylläkän aikaan aina sillain tilapäisesti. Yleensä meillä vallitsee enemmänkin hiljaisuus, ihmiset ja koirat ovat vähän hajallaan ja puuhaavat jotain. Koirat tietty nukkuvat paljon, koska meillä ollaan ympäri vuorokauden kotona ei koirilla ole kovinkaan säännöllisiä nukkuma-aikoja. Nukkuvat kun nukkuvat.

Joskus, ehkä kerran päivässä, koirat keksivät yhtä aikaa jotain tarpeita. Usein kun tullaan kaupasta tms. asioilta. Koirat on parin tunnin pätkiä yksikseen, reissuilta tulot voivat olla todellista mylläkkää.
Kääpiösnautseri, Cecilia, yrittää elää kuin Jaraa ei olisikaan. Celli puikahtelee ulos ja sisällä menee yläkertaan, katsoen tarkasti reitin ettei tarvitsisi kohdata pentua. Jara taas tykkää leikistä ja ryntäilee pahimmillaan sohvien yli jotta saa käppänän kiinni.

Ei niillä ole minkäänlaista rähinää tuossa, Cecilia vain on totaalisen haluton seurustelemaan pennun kanssa ja vetäytyy. Jara puolestaan koittaa tutustua eikä lannistu pienestä haluttomuudesta.
Kai tuohon joku ratkaisu ajan kanssa tulee, nämä kaksi ovat sattumalta olleet aika vähän aikaa samassa paikassa. Cecilia on ollut Porvoon perukoilla ja ainakin parina viikkona Apri on ollut sen kaverina. Ideana on se että pentu kohtaa  asioita ilman vanhemman koiran mallia, huonompi tietty jos pentu oppii toimeen tulemaan kaikkien paitsi oman koiran kanssa. Hah.

Mutta sitten kun nämä kaikki kolme ovat paikalla ja tullaan sieltä kaupasta ja koko porukka haluaa hösätä yhdessä läjässä, sitten kun muistavat etteihä ton kanssa pitänyt olla samassa kasassa vaan väistellä, vai oliko se sittenkin toi?
Hau, saatana. Jotakin järjestystä hau,hau perkeleen pentu alas kirjahyllystä ja sohvalta ja keittiön pöydältä, ei tässä itekään hypitä vaikka olenkin ketterä aikuinen koira. Niin ja kääpiösnautseri, perkele hau!

Joskus tulee mieleen istua tuonne terassille ja lukea vaikkapa Iltasanomat, jos sitä ostelisi, ja antaa näitten karvapäitten ihan ite järjestellä partansa ja elämänsä. Mutta sitten sitä muistaa miehen roolinsa, ryhtyy annostelemaan eri kokoisia muonia eri kokoisiin kippoihin. Onneksi on tuo kyltti ovella varoittamassa ihmisiä meiän hurjista haukuista, vai mitä siinä kyltissä lukikaan?

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s