Sitten kotimaasta: Tuusulassa mellakoitiin viikonloppuna Rusutjärven maastossa. Mellakoitsijat eivät toistaiseksi lähene pääkaupunkia, Helsinkiä.

Tässä kai otetaan koiria kasaan, jotta niille laitettiin hihnat kaulaan. Noin harjoituksen vuoksi.

Viikonloppuna, kuten kaikki tietävät, oli kylmää ja aurinkoista. Untuvatakit ylle ja ulos untuvikkoa ulkoiluttamaan. Otettiin vanhemmat koirat myös mukaan.

Ei lukematon määrä, vaan ihan tarkalleen tiedossa oleva määrä, koiriani on opiskellut elämän perusasioita Rusutjärvenrannalla. Siellä on auratut tiet ja olematon liikenne, aurattuja polkuja ja lumen peittämä jää järvellä.

Hyvät olosuhteet tuollaisen pennun harjoitteluun. Jarahan seuraa laumaansa, kun huutaa Aprin tai Cellin luokseen Jara lepattaa perässä.
Mutta tuollaisissa olosuhteissa joissa näkee pitkälle onko liikkujia, voi hiukan enemmän odotella reaktioita yms. eli pentu voi itsekseen harjoitella asioita ilman että olisi heti jäämässä auton tai pyörän alle.

Jara kasvaa. Tästähän on ollutkin jo puhetta, mutta jostain syystä viime viikon saldo jäi vähän alle kiloksi. Pennun paino on nyt 14 kiloa. Onkohan se ottanut vanhemmilta koirilta mallia ja päättänyt ryhtyä Keskikokoiseksi Mustaterrieriksi, tai Kääpiömustaterrieriksi?

Jonossa viisaus tiivistyy, vanha sananlasku. Liittyy joten kylän koirat-käsitteeseen?

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s