Kohutaiteilija Jara B vetäytyy julkisuudesta henkilökohtaisista syistä. Hän haluaa keskittyä eläinten suojeluun ja kulttuurin edistämiseen, maailman rauhaa unohtamati.

Jarabinda takaisin kotona lääkärireissun jälkeen. Huomaa ison tytön valjaat, aikuisempi väritys kuin aikaisemmin.

Jarabinda ravisteli päätään pari päivää ja eilen illalla vasen korva alkoi tuoksahdella. Asia oli selvä, korvatulehdus. Lääkärissä asia varmistui hiivapohjaiseksi tulehdukseksi.

Kävimme samassa lääkärissä kuin rokotuksessa. Itse lääkäri oli eri kuin viimeksi. Hän katseli Jaraa vähän kauempaa ja kun menin lähemmäksi lääkäri katsoi Jaran tietoja koneelta.
– Sehän on lapsi, totesi lääkäri. Nostin Jarabindan tutkimuspöydälle ja rouva lääkäri jatkoi: – Lapsi on iso.

Kokoasian selvittyä jatko menikin jo totuttuun malliin, Jara vispasi isoa häntäänsä ja seurusteli lääkärin kanssa todella leppoisissa merkeissä. Vaikka korvaa aristikin, ja sinne työnnettiin jonkinlainen tähystin, häntä ei pysähtynyt eikä olemus muuttunut.
Lääkärin mielestä erikoisen avoin ja ystävällinen lapsi. Kerroimme ettei ko. häntä ole lakannut heilumasta missään tilanteessa menneenä kahtena kuukautena.

Kymmenen päivää lääkettä korvaan ja sitten tarkistuskäynti. Iltapäivälehtimäinen lööppiuutisointi aikaisemmin päivällä sisälsi siis huomattavasti enemmän totuuden siemeniä kuin varsinaisten iltapäivälehtien lööpit keskimäärin.
Jara B vetäytyy toistaiseksi julkisuudesta ja jatkaa lapsuuttaan Jarabindana. Mahdollinen mallinura arvioidaan uudelleen myöhemmin.

Mainokset

4 thoughts on “Kohutaiteilija Jara B vetäytyy julkisuudesta henkilökohtaisista syistä. Hän haluaa keskittyä eläinten suojeluun ja kulttuurin edistämiseen, maailman rauhaa unohtamati.

 1. Hei!
  Täällä Jaran velipoika mielenkiinnolla lueskelee kuulumisia – kovasti tutunkuuloista juttua on.. 😉
  terveisin
  Jouni Räisänen & Kati Rautakorpi sekä Jäbä (Espoo/Nuuksio)

  • Moikka.
   Toivottavasti tavataan tässä jossain vaiheesssa. Olisi mukava nähdä kuinka teidänkin veijari kasvaa. Silloin pentulaatikossahan sen tietty olen nähnyt, ja oli Kirstin kanssa puhetta kuka pennuista oli muuttamassa Nuuksioon.
   Kun olette itäänpäin lähdössä, tulkaa poikkeamaan. Täällä Keskellä Keravaa ollaan paljon paikalla. Tehdään tässä samalla tontilla töitämme, koirien lisäksi siis me ihmisetkin.
   Ali

 2. Hei!
  Kiitos – tullaan joku päivä moikkaamaan! Kerava tuttu paikka – olen sieltä syntyisin 🙂 Mekin kokopäiväisesti kotosalla, joten visiittikutsu ilman muuta voimassa myös tännepäin!
  Aurinkoisia kevätpäiviä – ollaan yteydessä!
  Kati

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s