Jara 4 kk. 75v.-synttäreillä

Vanhempi kuva, ajalta kun Jara oli nuori. nythän hän on jo 4 kuukautta vanha.

Sunnuntaina oli kovasti puuhaa pitkin päivää, osin tosin melko huuhaa-touhuja. Päätin kuitenkin poiketa 75-vuotissynttäreillä Riihimäellä. Kun oli kutsuttu.

Otin Jaran mukaan. Mentiin sinne juhliin, jossa oli osalla porukasta ihan tummaa pukua ja silleen. Päästin Jaran ovelta vapaaksi sisälle.
Pari tuntia mennä humpsahti vilahtamalla. Istuksin juttelemassa, juutuin keittiöön jossa ihmiset juttelivat hiukan vaihtuvalla porukalla. Jara vietti aikaansa pääasiassa olohuoneessa, siellä oli enemmän ihmisiä. Hyvin tuo toimeentuli, ainakaan en kuullut tai huomannut muuta.

Ainoa hiukan kyselyä herättävä seikka oli kun Jara kakkasi ja pissasi. Tietty sisälle kun kukaan ei vienyt ulos. Sanoin olevani ihan täysin koulittu siivooja, hoidin tilanteen sillain vähin äänin. Haju kyllä oli melkoinen.

Kaikki ihmettelivät taas kuinka noin nuori koira voi olla noin rauhallinen ja ystävällinen, pelotonkin. Sanoin jotta tullut minuun, tietty.
Joka tapauksessa mustaterrierit sai muutaman uuden ystävän, vai Jarako yksilönä? Niin tai näin, hyvinpäin meni. Synttärit.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s