Kuu kiurusta kesään, Jarasesta ei päivääkään

Pentuelämä on jatkunut. Siinä on tämä vauvailuvaihe taipumassa lapsen leikkeihin. Jara kulkeissaan löytää jatkuvasti syyn hypähdellä. Se vaikuttaa joskus huvittavalta, iso musta rohjo loikkii juuri ja juuri kestävällä lumipinnalla. Milloin sukka suussa, milloin ihan vain kun on mukavaa.
Ollaan tehty pari pidempää lenkkiä päivässä näissä Keravan kaupunkioloissa. Kuitenkin totuttu autoihin ja teihin ja ohikulkijoihin. Ehkä hekin ovat tottumassa meihin. Muuten Jara on viihtynyt pihalla monta tuntia päivässsä.

Naapurit kertoivat kuinka ystävällinen ja mukava otus Jara on. Kuullessaan lumitöiden ääniä ilmaantuu paikalle naapurin pihaan hännän huiskutuksensa ja tohisevan ystävällisyytensä kanssa. On se niin mukava!
Niin onkin. Mutta siis myös naapureiden pihoilla? Ei se naapureita haittaa, on siis tosi mukava koira. Mitähän se söis?

Olin kai kummallisen tyly kun kerroin että koitan opettaa sen uudelleen pysymään omalla pihalla. Mm. koska se on koira. Vaikka onkin mukavaa seuraa pihalla puuhastellessa.
Paskaiskä nyt vaan on sitä mieltä ettei kaikki ole yhtä suurta pihaa, tässä elämässä.

Olen antanut Jaran tutustua pihalla lumen alta kasvaviin kummallisuuksiin edelleen, vähän katselen tarkemmin ikkunasta. Kun havaitsen pihalta poistumispyrkimyksiä käyn antamassa uusia virikkeitä. Pihassa pysymisen suuntaan.

Hiukan tuossa oli hässäkkää, kun naapureille tuli lapsen lapsia. Halusivat esitellä Jaraa lapsille ja opettaa kolmea kolmevuotiasta lasta samanaikaisesti pyörällä ajamaan.
Kaikki meni ystävällisesti Jaramaisessa touhotuksessa. Kun kakarat saatiin kovalla tohinalla pyöritettyä pyörien selkään, Jara lakaisi koko rivin hännällä tantereeseen takaisin. Naapurit ymmärsivät kun hain Jaran pois. Saatiin hiukan rytmitettyä asioita, sujuivat paremmin eri aikoina.

 

 

 

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s