Neiti puutarhuri, hammasta purren

Hammaspeikko työnsä äärellä.

Jarabinda on lopettanut lähialuematkailun. Ehkä syynä on sekin että naapurit ovat lakanneet jäänmurtamisen pihoiltaan, josta johtuvat kilinät Jaraa kutsuivat.
Toisaalta syynä on sekin että asiaan tuli kiinnitettyä vähän huomiota, sanoin pari kertaa asiasta kun neiti meinasi lähteä omalta pihalta naapuriin.

Jara on kaikissa asioissa nopea oppinen, tuollainen pari huomautusta kyllä riittää per asia. Jokatapauksessa lopputulema tällä hetkellä on että Jara puuhailee omalla pihalla muutaman tunnin päivässä. Näen tästä työkoneelta pihalle eli huomaisin jos se johonkin alkaisi lähtemään, mutta kuten sanottu, ei se ole mihinkään menossa taas nykyisin.
Naaapureissa poikkeilu kesti kaikkiaan viikon verran, tapa joka syntyi ja kuoli nopeasti.

Jarabinda on vaihtanut vauvan piikkihampaat vähän tukevampiin. Kaikki hampaat ovat lähteneet irti ihan itsekseen. Joskushan noista voi tulla pientä ongelmaa irtoamisen suhteen.
Ainahan puhutaan tästä mitä kaikkea pennut pureskelevat kun hampaat vaihtuvat ja kutiavat ja miltä hankalalta tuntuvatkaan.  Vuosien mittaan olen kuullut puhuttavan keittiön pöydistä pölynimurin letkuihin, siis mitä kaikkea pennut järsivät.

Meillä ei ole sisällä varmaankaan viittä hampaanjälkeä enempää missään tavaroissa. Tässä kohtaa ei kannata kehua itseä tai koiraa, miksi näin helposti on hampaan vaihtumiset menneet.
Kun vilkaisee takapihalle sieltä on syöty pari kolme katajaa ja yksi omenapuu. Niihin ne vauvan hampaat ovat jääneet.

Jaran monen tunnin pihalla puuhailut menevät todellakin energisissä merkeissä. Toki se välillä istuu jollain isommalla kinoksella ryhdikkäästi pohtien maailman perusasioita, kai, mutta muun aikaa se painaa hommia ihan urakalla.
Lumen alla oleva nurmikko on todennäköisesti jo muutettu perunamaaksi. Ainakin Jara on välillä korvia myöden mullassa kun se tulee sisälle. Se sukeltelee edelleen lumen läpi maahan, olen vähän pohtinut että mitäs kohta kun lumet sulaa. Pitääköhän Binski viedä järvelle sukeltelemaan useammankin kerran päivässä?

No, ehkä Jarabinda lisää puutarhurin hommiaan sukeltelun sijaan. Neiti puutarhuri on jo hoitanut mainitun puutavaran, jos ei halki, poikki ja pinoon, niin halki ja poikki joka tapauksessa.
Ehkä meillä on vähän kummallinen tapa suhtautua puutarhanhoitoon. Kerran pohdin onkohan tuollaiset puut kalliita jos haluaa hommata uudet. Kas ei myöskään ole osoittanut  minkäänlaisia hermoromahduksen oireita pihassa riehuvan tornadon johdosta, tänään ihasteli ikkunasta jotta onpa koira varsin karhumainen kun kaataa katajaa.
Pyysi ottamaan kuvan, joten alla se on muillekin nahtävissä:

Varsin veikeä, karhumainen puunkaataja. Kyllä tuokin pikku kataja on kuin karhunpennun jäljiltä, eikö?

P.s. Koirien karva-asiat ovat edistyneet. Muutama aika sitten ongelmoitiin kun molemmat trimmerit ovat hajalla. Kaikenlaisen melkoisen kiireen ja hälinän keskellä päätettiin mennä ostamaan uusi.
Ajatus oli ostaa kevään kunniaksi, yleensähän autotkin kai keväisin pyörivät niiden päissä joiden päissä yleensäkään pyörivät, oikein komea Oster trimmeri.

Juu. Mentiin kauppaan ja ostettiin lopulta kaksi trimmeriä. Kumpikaan ei ole Oster-merkkinen niinkuin piti. Toinen on punainen Andis, Kirstikin (Pitkänen, Kennel Zornoi) suositteli, ostettiin sille myös sellainen salkku johon kone menee ja kammat kanssa.
Toinen on skootteri, musta. Ostettiin siihen kypärät kanssa mukaan, joihin päät menee.

Kuinka ja kenen päähän ja miksi tuo skootteri tuli, siitä on vain hämäriä mielikuvia.
Nyt tärähti jotenkin tuon trimmerin kyljessä ajatus jotta hommataan tuollainen trimmerin ja sätkäkoneen noin abouttirallaa kokoinen moottoripyörä. Tai se taisi olla moposkootta jota mietittiin, kaupassa se vaihtui sitten moottoripyöräksi rekisteröityyn skootteriin.
Sillä kuitenkin pääsee maanteillä menemään, moposkootterit hyytyy siihen alle viidenkympin nopeuteen.

Trimmeri sähköjohdolla. Punainen.

Johdoton trimmeri. Musta.

 

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s