Tavoitteet on asetettu, Jarasta ministeri!

Jara sisäministerin hommissa. Katse tulevaisuuteen suuntautuneena.

Viimeiset pari viikkoa on, edelleen, mennyt kovassa rutistuksessa. Puristuksen kohde on aina jonkinlainen painotuote. Niitä on tehty kaikkina vuorokauden aikoina.
Ei kai yhtään kokonaista vuorokautta ympäri ole mennyt töissä, mutta vuorokausirytmi menee ihan duunien pohjalta.
Istun myös öisin tietokoneen vieressä naputtelemassa ja välillä käväisen ulkona koirien kanssa. Koirien ruokailuajat olen koittanut säilyttää päivien puolella. Muuten olen välillä New Yorkin ajassa, välillä Delhin.

Sattumaa tai ei, Jara kasvoi kiloina pienimmän viikon painonnousun viime viikolla. Eli ennusteet on lähtenyt huojumaan.
Soinin kohdaltahan pitkä odottelu ja ihmettely on ohi. Epäilemättä myös suosion aallonharja käväisi huipussaan viime viikonloppuna PersFinneillä. Nyt on alkanut, katsotaan kuinka jyrkkä, lasku. Seuraavan neljän vuoden aikana persujen voikakku taitaa sulaa.

Mutta Jaran painonnousu siis jäi puoleen kiloon viime viikolla. Se on noin kolmannes ihan tavallisesta viikosta. Joskus on tullut yli kaksikin kiloa viikossa.
Nyt sitten katsellaan tuleeko meille ISO JYTKY, vai vähän pienempi. Toisaalta onhan tässä vielä vuotta jäljellä, ennen kuin ihan lopullinen mittaus suoritetaan.

Aivan lopuksi haluan kiittää koko koneistoa siitä työstä jota gramma kerrallaan ollaan tehty suurella sydämellä ja lihaa säästämättä jo tähänkin asti. Tulemme tekemään valtavan loppurutistuksen jotta vanhuksille saataisiin kunnon pihvit ainakin kerran viikossa ja Jaralle massaa sekä mielettömät lihakset.

Ennusteista on selvästi nähtävissä, viime viikon pienestä notkahduksesta huolimatta, että lopputulos tulee menemään sinne 40 – 50 kilon välille.
Niillä luvuilla ei ole mitenkään mahdollista että Jarabinda sivuutettaisiin valittaessa puolustusministeriä tuonne portille.

Vielä on matkaa tavoitteeseen mutta tulemme tekemään paljon työtä maakunnissa ja toreilla kulkien. Tapaamme paljon ihmisiä ja koiria ympäri suomea pitkin kesää.
Syksyllä veri punnitaan, uskokaa minua, odotettavissa on meille kaikkien aikojen JYTKY. Oikea JYTKYJEN isoäiti.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s