Velipoika Jason

Lapset kertoivat tuhmia vitsejä ja nauroivat ihan selällään omille jutuilleen. Jara ja velipoika Jason.

Jaran kanssa oltiin trimmauskursseilla. Urjalassa oli Jaran sukulaisia piha mustanaan. Sisaruksiakin neljä yhteensä. Muistakin mustista osa oli sukulaisia. Isä Eliaskin oli paikalla.
Jara oli alkanut näyttämään isolta koiralta täällä kotona ulkoillessa. Urjalassa neiti näytti viisi kuukautiselta vauvalta isänsä vierellä, vähän aikaa ihmeteltyäni huomasin että sehän johtuu tietty siitä kun Jara on viisi kuukautinen vauva.

Suurta sielujen sympatiaa syntyi kun Jara tapasi Jasonin. Koiria oli kymmeniä paikalla ja kaikki ulkoilivat vapaana. Aikuiset ja nuoret, urokset ja nartut kaikki vapaina ilman mitään rähinöitä tai mutinoita.
Mutta kun Jason ja Jara tapasivat niin siitä lähtien kulkivat kahdestaan porukasta toiseen tai riehuivat keskenään. Välillä oltiin pitkiä aikoja sisällä trimmattavina, mutta heti tauon tultua hakeutuivat toistensa seuraan. Vaikka paikalla oli samasta sisarusporukasta muitakin, näiden kahden yhteispeli oli silmiinpistävän ilmeistä.

Hiukan minua huolestutti kun oltiin trimmauskursseilla ja nämä kaksi pyörivät pitkin pihoja, olisi kai pitänyt käyttäytyä paremmin ja arvostaa enemmän karvallista kauneutta. Toisaalta, viisi kuukautta vanha ollaan vain kuukauden elämästä. Kyllä siitä osa on velipojan kanssa riehuttava. Sattui nyt samaan aikaan tämän trimmaushomman kanssa.

Jara kävi kohteliaasti tervehtimässä jokaisen aikuisen koiran.

Sisällä seistiin pöydillä ja opeteltiin kampauksia. Kurssista on nyt kaksi viikkoa. Tässä välissä oli Mustaterrierien erikoisnäyttely. Se on ihan eri tarina. Tosi nolo. Siitä lisää, kun ensin toivun lisää.

Kyllä kampauksia syntyi. Kuvassa osa porukasta, ilmeisesti illempana kun koirat jo nuokkuvat pöydillä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s