Jaramobiili

Snautseria naurattaa, eihän tossa ole penkkejäkään.

Päähänpisto n:ro 603: pakettiauto. Jarabinda alkaa olla sen verran vankka vauvaksi että alkoi auton sisämitat käymään arveluttaviksi. Ja kolmaalta kun melko koko ajan roudataan jotain, niin pamahtihan se päähän jotta pitää olla pakettiauto.
Jotenkin nämä päähänpistot ja toteutukset on alkaneet olla ehkä liiankin nopeita. Ilta ihmeteltiin Kas:n kanssa tätä pakujuttua ja seuraavana päivänä sitten ostettiin sellainen.

Tietty, jotta tyyli säilyy, puhelimitse autoa näkemättä sovin kaupat ja lähdin Mikkelistä hakemaan sen. Amatöörit koeajelee ja pähkäilee lopun kevättä, meillä ei ihmetellä auton ostoa koko päivää. Nyt tietty ihmetellään hiukan mihin nämä kolme autoa laitetaan.
Alkaa ajoluiska käymään ahtaaksi. Jos joku haluaa ostaa auton, meillä on sininen, punainen ja keltainen. Joku niistä pitäisi myydä pois. Värikirjoa on liiaksi, varsinkin kun ovat vihreän roskapöntön kanssa samalla luiskalla.
Roskapönttö ja keltainen paku eivät ole myynnissä. Niitä tarvitaan. Sininen tai punainen auto joutaa pois tai pitää varastoida jotenkin.

Keltainen patonkileipuriauto toimii Jaramobiilina, ruotsiksi Bindabil. Laitettiin sinne tuo iso häkki pois olohuoneesta. Tuli mukavasti tilaa sisälle. Teoria menee niin että koira/koirat on autossa ja häkisssä. Jaramobiilissa on liukuovi ja takaovia ja kattoluukku joten kesällä varjossa vois kuvitella ettei se ihan leivinuuniksi lämpene. Mikä tässä teoriassa menee pieleen, menee nähtäväksi. Yleensä teorioissa aina jokin menee, siis pieleen.

Autossa on myös esilämmitin, koska se on diisseli. Vaan sitten kun lämpenee, menee pitkälle, koska se on diisseli. Ei siis ole sellainen sportti joka kiihtyy nollasta sataan ja sammuu sitten. Sellaisista meillä ei välitetä, sanoo rouva.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s