Kääpiömustaterrieri

Ihanat naiset rannalla.

Jarabinda on lakossa. Hän ei nosta painoa. Nyt on kai kolmas viikko kun paino pysyy melko samana. Alta neljäkymmentä kiloa.
Olen aika varma että Jara on kääpiömustaterrieri. Seuraavaksi koiraksi Jaran kaveriksi voisikin hommata pippuri&suolavärisen mustaterrierin.
Toisaalta, kun tuo kasvu on nyt hidastunut niin luulen ettei pakettiautoa tarvitse vaihtaa kuorma-autoksi ainakaan ennen syksyä.

Tulevana viikonloppuna snautsereita on koolla näyttelyssä Porvoossa. Porvoon mitalla. Kääpiöitä, keskikokoisia ja suursnautsereita. Erikoisemmin minua kiinnostaa suursnautserit.
Olen paikalla Riiseni-lehden päätoimittajana, joka on yksi jakautuneen persoonallisuuteni ilmentymistä. Samoin Kas on paikalla suursnautserikerhon päätoimittajan muijana. Jarabinda taas on paikalla suursnautserikerhon päätoimittajan kääpiömustaterrierinä. Ehkä hän tutustuu joihinkin kääpiösnautsereihinkin.

Kuvassa kääpiömustaterrieri ihmettelee miten juomakupissa voi kävellä. Muistutettuani että äitinsä on harjoitellut vesipelastuskoiraksi Jara päätti pelastaa Kas:n ja Aprin kupista. Eli kahlaili vedessä ja loiskutteli ylimääräisiä vesiä rannalle.

Mainokset

One thought on “Kääpiömustaterrieri

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s