Trimmataan, rimmataan.

Cecilia erätauolla, trimmaus jatkuu tuota pikaa.

 

Tätä ei kuulemma saisi sanoa, mutta kohta on syksy. Vuodenaika luullakseni ei ole nyky-ihmiselle kovinkaan määräävä tekijä. Paitsi jos elämässä on tekijöitä jotka nimenomaan on vuoden aikaan sidottuja. Yksi ajatus esimerkin vuoksi vaikkapa hiihtäjille. Siis vielä elossa oleville, vaikkeivat kovin hyvin menestykään.

Koirat ja omakotitalo ovat myös jossain määrin sääherkkiä ja -riippuvaisia asioita. Aidantekoa alle 20 asteen pakkasella ei tee mieli kokeilla. Ottakai se pakkosella menisi. Vaikkapa jos ei olisi aitaa ollenkaan ja koira ei pysyisi pihallaan. Pakko kai sitten olisi pakkasella.

Kesäksi suunnitellut jutut, juurikin aidan uusiminenkin, ovat alkaneet ja sujuneet. Samalla on sujunut kesä kohta jo ja kai jo käytännössäkin keskikesäksi. Loppukesä tulossa ja vielä on paljon puuhia menossa.

Mm. pitäsi tehdä lisää aitaa ja mennä pohjoisemmaksi käymään. Nuori musta tarvitsee laajennusta maantietoihinsa ja lisää tapahtumia, kokemuksia, elämäänsä.

Joten ei tässä ihan pal kovasti ol ehtiny funtsaamaa ja tuumaamaa näit jutui tähä plogiikaan. Suvel mene viel aikka pal aikaa noihi kakaroihi ja niite nukkumise vahtaamisee. Ko siel dagiksessa niit yökakaroi on ihan suvel kans yötä päivää. Oon sitte aika taval valvonu niit viikonlopui ja koittanu kattoo et ne kakarat nukkus.

Jossain siinä välis, ja aidan teo raos, sit mennä mustiksen kans niin pitkäle pohjossee ettei pippuri kasva, eikä omena.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s