Kirkkomatkalla Jara pukeutuu pikkumustaan

Kuva: Kas. Vaimo aloittaa kuvaajan uraansa. Tarkennus ja rajaus ovat aina aiheellisia. Tämä aihe on jarattu melko reipaasti.

Vaihdamme koiranruokaa toiseen(kin) merkkiin. Jarabinda on syönyt Hillsiä pääruokanaan. Nyt olemme alkaneet sekoittaa siihen Eukanubaa.
Molemmista merkeistä tätä pentuseosta.

Talvella Jaralla oli korvatulehdus vasemmassa korvassa. Tänään huomasin Bindan ravistelevan päätään ja alati selän päällä kiekkuroiva häntäkin pari kertaa lurpahti kuten kuvasta näkee. Pieni hajudiagnoosi ja asia on selvä: oikeassa korvassa on tulehdus.
Kaapissa oli avaamaton pullo samaa tavaraa jota vasempaan korvaan talvella lotrattiin. Aloin kaatelemaan sitä samantein oikeaan korvaan. Jospa se parantaisi toisenkin korvan.

Kas sanoi lukeneensa paljon juttuja koirien ruokinnasta, nyt olisi aika todeta että heti kun Jara alkoi syödä Eukanubaa tuli korvatulehdus siis.
Sanoin että naisten kirjoittamia juttuja, liian yksinkertaistettuja joten niistä viis.

Totuushan on se että Hillsistä tuli vasen korva kipeäksi, Eukanubasta oikea. Siinähän sitten ihmetellään.

Huomenna, tai siis aamulla muutaman tunnin päästä, on kirkollisia menoja. Tyttäreni ns. pääsee ripille. Mikaela on tuntemistani sosiaalisista tyypeistä vilkkaimpia. Hänellä on melkoinen sukulais- ja tuttavapiiri. Juhliin oletetaan tulevan noin 40-50 ihmistä. Plus naapurit ja koulukaverit.
Jara toki on mukana koko päivän. Ilmeisesti kirkossa oloajan Binda odottelee muualla. Porvoon seudun kirkot ovat pieniä ja vähän ahtaita kai ajattelultaan näissä koira-asioissa.

Kirkkoherra Voitto Viro oli huomattavasti valveutuneempi. Tutustuin häneen hiukan kun hän soitti aikoinaan ja pyysi kuvaamaan veljensä hautajaisiin. Menin ja vähän aloiteltiin keskusteluja, joita jatkettiin sittemmin silloin tällöin.
Voitto kirjoitti kirjan Veljeni Toni. Se kertoi Virojen koirasta, muistaakseni Villakoirasta. Hälyä kirkkoherran kirja aiheutti koska Voitto Viro sanoi siinä että kaiken ymmärryksensä mukaan hän uskoo koiralla olevan sielun. Ja koirien siis pääsevän taivaaseen siinä kuin muutkin sielukkaat.

Niin tai näin, mutta kyllä yksi pikku musta Mikaelan kirkkotilaisuudessa menisi. Toisaalta ehtii Jarabinda seurustella koko päivän ihmisten kanssa sitten kirkon jälkeen kotosalla jatkoilla. Jatkoista päivä suurelta osin muodostuukin.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s