Erittäin musta ja erittäin lämmin joulu

Ollaan juuri tultu kotiin ensimmäistä kertaa. Tästä päivästä ei ole vielä vuottakaan.

Kovasti on Jara kasvanut tuosta päivästä tännepäin. Tuli siis melko iso musta joulu. Sekin on hiukan erikoista että pihalla on nurmikko vihreänä, kuten tilastoijat laskevat niin se nyt vaan on aistiharhaa. Ilmaston lämpiäminen. Hyvää mustanvihreää joulua kaikille tutuille.

Jaralla ei ole tuttuja, joten hän ei lähetä terveisiä tutuille. Jarabindalla on kolmeen kastiin jaettu ihmis- ja elukkamaailma.

1. NÄMÄ KOLME, jotka olivat hakemassa synnytyslaitokselta, Iskä, Kaarina ja Miksu, näistä joku kun on paikalla kaikki on hyvin. Samaan kastiin menevät omat koirat Apri ja Cecilia.

2. IHAN SAMA. Näitä näkee kaupungilla ja näitä kulkee olemattomien porttien ohi kotona koko ajan. Miksulta opittu murrosikäisten lause: -Ihan sama. Kuvaa hyvin Jaran suhtautumista ohimenijöihin, koiriin, ihmisiin, hevosiin, kissoihin… mitä maailmassa onkaan.

3. Tämä ryhmä on iso ja tähän ryhmään kuuluvia ihmisiä ja eläimiä asuu valtakunnan koko pituudelta. ERITTÄIN HYVÄ YSTÄVÄ, EHY. Jarabindalla on runsaasti erittäin hyviä ystäviä. Kun erittäin hyvä ystävä ilmaantuu näkyville, Jaran ystävällisyydellä ei ole mitään rajoja. Kuitenkin Jara osaa arvioida tilanteita niin ettei ainakaan suurempia ruhjeita ei ole vielä syntynyt.

Erittäin äärettömän hyvät ystävät Jorma, Anneli ja Dina Tampereelta kävivät katsomassa Jaraa jo ihan vauvana ensimmäisen kerran. Suursnautseri Aku on oikeastaan hiukan nuorempi velipuoli, kun Aku tulee se on sitten yhtä ryminää. Akun iskä Eliel ja äippä Maria ovat ilman muuta maailman eniten hyviä ystäviä. Marian tekemä sukkapallo, tennispallo joka on froteesukan sisällä, on Jaran paras leikkikalu. Sukkaan on tullut reikä, Maria tee jotain.

Kesällä Jara kävi kesälomamatkalla ns. pohjoisessa. Jara onkin varma että kun ihmiset sanovat lähtevänsä lomalle, he menevät Vaalaan. Vaalassa asuu Riitta, joka on erittäin hyvä ystävä, vaikka onkin eläinlääkäri. Riitan kanssa asuu kaikenlaisia ihmisiä ja ainakin yksi koira. Se koira asuu ulkona tarhassa. Jara seurusteli sen kanssa niin että verkko oli siinä välissä. Vaalassa asuu myös mm. Seppo, Topi ja Veeti, he ovat Jaran erittäin hyviä ystäviä.

Toinen Jorma, Sirkku ja käppänä Hilla, ihan hurjan hyviä ystäviä. Hilla on saman värinenkin kuin Jara, hiukan se on vanhempi, 10 vuotta, ja pyrkii vähän pomoileen. Mutta ystävät saavat olla hiukan poikkeavia käytökseltään. Eikä siitä pomoilusta tarvitse välitää, Jara heiluttelee häntää ja katselee ystävällisesti kaikkia koiria joilla on jonkinlainen napoleonkompleksi, hiukan kun odottelee niin kyllä ne rauhoittuu.

Akun kanssa juttelemassa kesän alussa. Olivat vähän pennumpia silloin.

Sitten on erittäin hyviä ystäviä joilla kaikilla ei ole koiraa. Juha ja Riitta ja Laia on pakko mainita. Juhaa näkee aika usein ja Riitta käy koirien hoitajana kun Iskä ja Kaarina on matkoilla, Laia on vähän niinku siskopuoli, vaikka onkin ihminen.
On paljon muitakin erittäin hyviä ystäviä, mustaterrierit ihmisineen. Heitä tullaan jatkossa näkemään vielä paljon useammin kuin tänä vuonna 1.

Jarabinda ja Nämä Kolme ovat täällä kotona jouluaattona. Toivomme kaikille lämmintä, mustavihreää Joulua 2011!

P.s. Koska maailma on niiiin mukava paikka Jaralle, odottelee hän innolla niitä kaikkia hyviä ystäviään joita ei vielä ole ehtinyt tavata! Näkemisiin!

Mainokset

One thought on “Erittäin musta ja erittäin lämmin joulu

  1. Jaralle erittäin hyvää joulua! toivottaa Jaran erittäin hyvä ystävä Pirkkalasta. Ja niille ihmisille myös!!!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s